01 April 2008

ehh..pastāstiņu murdziņi:)

Iegāju tur iekšā, gribēju Lāsmai Gūtmanei uzsūtīt skaisti violetu baklažānu, bet par baklažānu pārvērtos es pati. Nesen atklāju,ka baklažāns ir gan eggplant, gan aubergine..tikai eggplant tāds amerikānisms.

Kas citam bedri rok,... tam noteikti ir lāpsta!

Patiesībā nezinu, ko šeit raksīt, jo cik var postot kaut kādus šādus-tādus-nekādus attēlus,hm?:) visas rakstīšanas un poetizēšanas (kas agrāk jaunībā bija vien kārtīga bezsatura jaunvārdu izgudrošana un basically just bullshiting) prasmes pazudušas, pagaisušas. have to wake up... get myself reading great big books...magazines..anything really..., find some passion... and get some kind of inspiration going on here:D

TV kārtējo reizi raidīja Collateral ar sirmu Tom Cruise.

Avocado apsēstība turpinās. Ā, un mazajā lokālo darboņu veikaliņā man teica ar smaidu sejā: "They are too posh for people around here..". Bet parasti viņi arī nāk par £0.84/each.

1 

Tā apmēram...

ko lai vēl es tev pastāstu?

..šodien izdarīju beidzot pati sev to reference priekš CRC, jāliek kopā ar application un tik aploksnē iekšā un marku virsū...un jāgaida, kas notiksies.. cerams,ka kaut kas vēlīgs!

Kas vēl jauns...hmm... ā, jā..:)

3.jūlijs - 14.jūlijs dzimtajā pusē600px-Flag_of_Latvia.svg ... nejauši sanāca izdevīgi iepirkties ryanair.com :) Laikam jāsāk gaidīt full line-up paziņojumi iekš FF.. un tad jau manīsim...

Nobeidzot to sasodīto dārzeņu tēmu vēlējos vēl atskaitīties sakarā ar burkānu sēklu iesēšanu krējuma trauciņā:D Pats interesantākais, ka paciņu ar sēklām atsūtīja Boden, kopā ar jauno katalogu:)

Gaidu ražu..,

..bet tagad skrienu gulēt, jo rīt no rīta uz library un vēl ceļojums uz darba interviju ārpus pilsētas:)

P.S. šodien atskārtu, ka pietrūkst melns, pūkains Henry..un mazliet arī 38 Abbey walk ;)

No comments:

Post a Comment