28 April 2008

Limoncello, 212 Mill Rd, CB1 3NF

Rīt vai parīt paskatīšos, kur tas īsti ir, un ja nebūs nekas labs, tad jāaizbrauc būs līdz tam Balzanos, kuru man hippy manageris ieteica uz Cherry hinton road. Nespēju noturēties pretim domai, ka kaut kur te pārdon itāļu bakery, kuru cep paši itāļi! MsgPlus_Img0719

http://www.localsecrets.com/images/dynamicimages/limocelloshopfront-208.jpg

Vēl pie shopping listes piederas nori sheets (Nori seaweed is commonly used as a wrap for sushi and onigiri). To arī uz Mill road jāskata, jo Tesco nebija, un diez vai būs AsdāMsgPlus_Img0552.Vienreiz šitā darbība jāizmēģina, bamboo rolling mat jau rokā un marinēts sushi džindžers arī!

[..] Šonedēļ kaut kādā nenosakāmā kārtā sanāca būt (tv atkāpe: Simon Cowell gan ir baigais preteklis dažreizMsgPlus_Img0599) ..nu jā, kaut kā sanāca būt aizņemtai radībai, kas pēc 2 mēnešu dunno-what-to-do-with-myself condition likās dikti excitingMsgPlus_Img0665.

Pirmdieniņ neatceros vairs kas jau bija, bet % kaut kur trāpijās gan.. (laikam nejauši dēļ tā, ka jaunājā vietā first dayMsgPlus_Img0648)...Otrdieniņ otrā diena jaunajā vietā, viskautkas jauns notiekas, un daudz info nāk un nākMsgPlus_Img0579 un tā apmēram tas turpinājās katru darba dienu, kas viss bija vērtīgi un ļoti noderīgi, un turpināsies vēl nedēļāmMsgPlus_Img1072. Nācās ātrāk pazust, jo bija jāpaspēj uz Welcome Event at CRC. Tas arī viss izvērtās interesanti, pie tam event'ā ietilpa Tribal CTAD veidotie Numeracy un Literacy testi, bet diemžēl to sastādīšanā nebiju piedalījusies, kamēr skaitījos ctad darbonisMsgPlus_Img0639. Beigās jau paziņoja,ka esmu on the course, bet tur vēl dažas formalitātes laikam būs jāsadara...

Trešdieniņ Gustavo dzimumdiena...jāripo līdz norises vietai apm 45min bija taču tas bija tā vērts, un faini atpūtāmies...parunājos ar sen nesatiktām meitenēm..

Ceturtdien apciemoju miss Solvitu, kamēr Ivars bija aizmucis uz kaut kādu 2dienīgu konferenci Milton Keynes(es jau brīdināju, kāda ir Milton Keynes iepriekš)MsgPlus_Img0739.

..Un nedēļas ballēšanās nobeidzās ar maziņu dārza burziņu, +21, Kronenbourg, Doritos, DJ Ivaritos un pēcāk vēl Soultree apmeklējumu.. diezgan dīvaini,ja!!? MsgPlus_Img0623 un tad mīļais dzīvesdraugs Ivars izdomāja, ka bez Macdonald nedrīkst braukt mājās :P...

Nedēļa atlikusi līdz Buena vista social club, ko mēs gaidam ar drudžainu nepacietību, vane? MsgPlus_Img3025 un kukijs ar joe arī būs un jābūt viss forši un faini un un un..

Nobeigumā smaidiņš par šo MsgPlus_Img0711 .. ->

The image “http://www.camcycle.org.uk/newsletters/5/images/tshirt.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Now playing: Sia - Butterflies - Colour The Small One

No comments:

Post a Comment