02 March 2013

Pārdomu diena. Labdien 2.martaa, dienu pec Ivara varda dienas!

Iet 6.ā detox diena un joprojãm tikai skatos, kā Ivars pasūta un ēd  ēdienu. Šodien bija jāpaspej arī daži darbi izdarīt Pura Vida mājaslapai, jo nedēļas sākumā ieliku jaunos produktus, un vēl bija jāizsūta jaunais newsletter, kamēr Anglijā paspēj iestāties rīts. Šonedēļ ir laba sajūta par to, ka Norvēğijas krava aizgāja veiksmīgi un tagad tikai janosūta jaunais rēķins :) Darba lietām šodien bija kārtīgi jāsaņemas, jo prāts ir nedaudz cloudy tagad. Rokas, kājas arī grūti pacelt, īsāk sakot, totāls lēnums. Laikam jāzguļas kādā brīdī, bet diezgan grūti pa dienu, jo ik pa 1 - 1.5 stundai jādzer herbal supplements vai detox drink, abi pārmaiņus. Pa starplaikiem drīkst svaigo kokosriekstu sulu vai kādus citus dzērienus no Radiance ēdienkartes ar FST atzīmi, bet ne smūtijus. Esmu dzērusi Liver flush dažas no dienām, kas sastāv no laima sulas, olīveļļas, ķiploka, kajenna pipariem un lapu zaļumiem. No rīta un pēcpusdienā drīkst iedzert (ar karoti) Spa broth soup, kas sastāv no dārzeņu novārījuma  jeb buljona ar mazliet ingvera patīkamo garšu. Zupu var ņemt arī līdz un pēcpusdienās tā arī daru, jo tikai tā var savienot šo programmu ar darbu.
Rīt 7:30am es varēšu atkal pievienoties uz free meditāciju Radiance otrajā stāvā. Pirmdien tā bija tiešām super, bet diemžēl pa nedēļu nesanāca tai pievienoties, ja jastrādā līdz 12 vai 1am. Izmēğināju arī jogu, kas sākās 15min pēc meditācijas beigām, bet īsti man nepatika skolotājas tehnika. Kopš satiku savu Liepājas Zani, laikam kādam citam būs grūti viņu aizvietot :) Rīt pēcpusdienā būs shuttle bus uz Spa village Mountainview, kas ir otrs resort šajai Samui filiālei, un tur notiks Tea ceremony, kur mēs ar Ashley piedalīsimies. Viņa ir no Skotijas, bet pēdējos 6 gadus dzīvo Amsterdamā un 2 reizes gadā brauc darīt detoxu uz Turciju. Šobrīd aktīvi plāno pārcelties uz Austrāliju. Kopumā, patiešām draudzīga, jauka, mīļa, sirsnīga, forša un saprotoša meitene. Atvainojos, sieviete, 35 gadus jauna :) Pirmo reizi mēs satikāmies svētdien, 24.februārī, kad bija Introduction vakars, kurā runāja viens no Health advisors un rādija video - spa idejas autors un dibinātājs amerikānis Guy stāstīja par to, kā viņš šeit nonāca, kāpēc un kam tas spa vajadzīgs. Ļoti laba informācija tika pastāstīta. Pēc tam, kad advisor aizgāja, tad atnāca pārītis - 2 cilvēki savos 40ajos, anglis John un francūziete Patricia. John uz šo spa brauc jau 4 gadus. Regulārie apmeklētāji te ir daudz un no visas pasaules. John un Patricia atnesa un piedāvāja noskatīties DVD filmu, kurā uzfilmēts un iedokumentēts, kā dažas slavenības no UK iztur šo detox programmu. Tas bija diezgan uzjautrinoši un smieklīgi :) Filma noteikti iedeva labas sajūtas nākamajam rītam un dienai!  Paldies viņiem!

Pa nedēļu nekur īpaši izrauties nevarējām, un ar peldēšanos arī es neaizrāvos, jo, ja vairāk kustējos, jo ātrāk draudēja piemeklēt bada sajūta :)
Pirmajā dienā gaju uz spa kajam, bet, sakot no otras, Ivars panema iires mociiti un vizinaaja mani 2x - no riita un pecpusdienaa.
Ceturtdien izbraucaam uz udenskritumu Na Mueang 1, kas bija pat iespaidīgāks kā Na Mueang 2,un vakar, piektdienā pastaigajam, nedaudz ieperkoties. Tātad, 3 jaunas kleitas kontaa - the woman has womans needs! :D

Shobrid ir gandriz 3pm, sezham Brown Sugar estuve, Ivars noeda green curry (Thai spicy nevis european) un es mega-kaari ar salminju iztukshoju 2 kokosriekstus!
Pec tam jaaiziet tos ielikt ledusskapii Summer Inn, ceriba, ka lidz otrdienai ta iekshinja bus svaiga (man jau 5 gab. stav tur - Reinikam patiktu), un jaiet nopeldeties. Drosvien nakoshais ieraksts bus otrdien ar ediena bildi, ko es pirmo eediishu pec 8 dienu partraukuma :D

Novelu visiem saviem sho ierakstu lasoshajiem latvieshiem smuku dieninu, lai kur Jus butu un ko daritu! Paldies...,ka esat :)

Ipashs paldies shoreiz iet Martinam un Zanei, ka taadu sveicienu nosutijat vakar Ivaram :))) Tagad sabuzhinat Pikolini, lūdzu!

1 comment: