28 August 2008

It's all about social pressure.

citaats no anoniima: "viens megjina kaut ko pieradiit kadam, viens megjina aptvert savu liekuliibu un kaa to izniideet, viens kasa pakausi un domaa kaa buus, viens kaut kur stiepjaas, viens meegjina but cilveeks, viens ir izmisis buut, viens pats nezin, ko iisti veelas, viens domaa, ka viss ir un bus labi, vienam viss vienalga, vienam stresaa viss tiits, viens nezin, kur sevi likt, viens nezin kapeec dariit ko. otrs noveero un izdara secinaajumus. otrs runaa pa labi, dazhreiz ari pa kreisi.
kaads kaut ko pastaasta un aizmirst par to. kaads nejaushi sazin kaut ko.. un tam nevar punktu pielikt. tas iekshaa buus un tramdiis apzinju. izsauks mulkjiigas darbiibas. visveelamaakais, ko cilveeks var dariit ir kluseet un dziivot ar sevi. nevienam tad nav daljas. un arii, kas nav vajadziigas.
"mani tas neinteresee"...
viens nezin, kur vinsh ir. un gaida, kad spuldziite iedegsies virs galvas, un viss sliktais iekshienee buus ar roku atnjemts. bet vai tas taa notiek.....
dazhreiz vardus uzrakstot tu juuties atbriivots no mudzhekliigaam domaam.
bet galaa uzticeeshanaas, atklaatiiba un patiesums ir neiespeejams komplekts pasaulee. neviens cilvekam neticees pa iistam vairs, ja vinsh patieshaam atbrivojas no saviem sliktumiem.

un taa beigu gala, cilveeks turpina savu ikdienishkjo dziivi savaa nodabaa. un cer, ka parmainjas notiek vai notiks...
ka kaut kas buus. svaigaaks?
nonaakt skaidriiba ar sevi, nebuut svesham. mieru, patiesiibu atrast."
Be-a-Better-Person

2 comments:

  1. Bieži ir tā ka cilvēks uzskata, ka viss pats no seviss mainīsies un neko nedara lietas labā! Bet nu 99% gadījumos tā nenotiks!
    Bet nu tāda laikam tam cilvēkam daba :$

    P.S. kpc jūs vakar nebijāt online :PP

    ReplyDelete
  2. pardon, Andri:) mēs nebijām mājās, un pēcāk skatījām filmu līdz naktij :$

    ReplyDelete