17 January 2013

5.diena Taizemē. 17. janvāris. 2013.

Esam atlidojuši uz Krabi un atbraukuši uz Krabi Town. Mums, kā jau lauciniekiem, mazā pilsētiņa praktiski automātiski iepatīkas un jūtamies daudz laimīgāki kā četrās dienās Bangkokā. Varbūt arī tas ir arī tāpēc, ka Santai vairs nesāp galva un aklimatizācija ir patiešām notikusi pa īstam :D Pagaidām, kopumā varam teikt, ka Bangkoka ir laba skola lētticīgajiem, naivajiem vai naudu neskaitošajiem ceļotājiem.

Šeit paliekam ļoti, ļoti vienkāršā hotelī, istabiņa 5.stāvā, bet rīt būs cita, jo šeit ir 2 mazās gultas nevis viena lielā jeb double bed. Pēc iereģistrēšanās hotelī, ienākot istabā, tieši aiz loga bija saulriets.

thailand

Turpmāko 10 dienu laikā ir plāns apgūt sekojošas vietas: Krabi un apkārtne, Koh Lanta (izruna: Ko Lanta) un apkārtne, Koh Phi Phi (Ko Pi Pi), Phuket. Koh nozīmē sala SmileIsland with a palm tree

Puketā plānojam pavadīt 1 nedēļu, sākot ar 26. janvāri, jo 28. janvārī mums abiem ir jāatsāk strādāšana un tālāk uz Koh Samui varēsim ceļot nedēļas nogalē, t.i. 2. vai 3. februārī.

Paldies par uzmanību Red heart

6 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ivars raksta grāmatu jau soc. tīklos!! ;)
      Personas noteikti nav daudzas, kas lasa! Plus, man nav ne jausmas, kas lasa no tiem, kas zin!! :)
      Katrā ziņā, Tu zini visus un tavam info viss ir kārtībā!
      Par bildēm runājot, protams, viss tiks īstenots :D Be patient!

      Delete
  2. Izskatās, ka Santai būs jāatbrīvojas jau no 2 Jūlijas komentāriem un ieteiks viņai ieņemt angļu mieru! :D :P
    Man nav šaubu, ka jūsu noteikti paķersiet daudzo mazo saliņu tūres...bildējiet, bildējiet un pievienojiet blogam, lai var sākt siekalas slaucīt...!Paškacināšanās tā teikt! :D

    P.S.Man gribētos, lai Tu vairāk pastāsti par savām sajūtām - kā ar vietējiem, valodu, attieksmi u.c.tīri sadzīviskām lietām!;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paldies, Lāsmik, ņemšu vērā!!

      p.s. 'Paškacināšanās', ha ha :p

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete