21 January 2013

Sawasdee (Hello) no Ko Lanta! 21.01.2013

Esam veiksmigi ieradushies Koh Lanta, kas ir 1h braucienaa ar praami no Krabi Passenger port (khlong...). Musu resorts Coco Lanta ir pasakaini debeshkiigs_ beidzot esam nonakushi iistaa paradiizee, kur vareesim celties bez modinaataaja, ha ha :))) life is amazing!  Tatad, esam tikko pienjemusi lemumu padalities iespaidos ar arpasauli un musu cilvekiem Latvijaa! :))

Shoriit No riita piecelaamies 6:27 AM, izchekojamies no sava Thai Hotel Krabi un gajam 4km, ar domu ietaupiit 200 thb no transfera transporta no hotelja uz piestatni. Gajam pa marshrutu virzienaa uz pareizo piestaasti, no kuras kursee pramji uz Koh Lanta. Kad nonacam gala, izradijas, ka bilete maksaa 400 nevis 350, un beigaas to starpibu apeedam saldeejumaa un ananaasa sheikaa! Katra gadijuma, pramis atstaja piestatni ar kaveshanos un piebraucam Koh Lanta 2pm, ar 2 piestatnem pa celjam, kuraas cilveeki izkaapa uz long tail boats jeb gardibeneem, lai dotos uz citam salaam talak. Ivars mazliet atluza, braucot ar prami,kamer es kjernaju kameras bateriju, zuumejot uz neredzamajiem delfiiniem un palmaam krasta malaa :)) sweet!
Bija superiigi pavadit pedejo pusstundu uz pramja priekshgala, verojot apkartni, jo brauciena sakumaa tur bija aiznjemts!
Izkapjot, protams, visiem uzbruk taksistu un tuktukistu bari ar saviem ,"taxi taxi, cheap taxi, "where you go?" "Cheap cheap for you!". Tad mes,izspraucoties cauri visam baram, beigas ljaujam vienai islama kostima terptai damai mus pierunat, jo saprotam, ka pecpusdienas karstums ir parak extrems 10km pieveikshanai kaajaam + ar somaam! Braucam ar blakjenes tuktuku,un izskatas, ka pa celjam visi tauree un smejaas, jo mums viens saans zveerigi noseedies. Pats mocis knapi saskarsmee ar asfaltu :D Coco Lanta ir eco resort un musu sagaiditaja stasta,ka viena latviete te bijusi nesen un ta bijusi very calm :) Shi vieta atveeras tikai 16. novembrii, un viss vel ir jauns un svaigs - pat apstadijumi nav pabeigti! Meitenes vards bija 'E' un celja uz musu majinju, vinja pastastija, ka planojuma centra bijis organic vegetable garden, kas diemzhel iznicis delj karstuma un juuras veeja ar salsudens sastavu. E bija ljoti laipna un draudziiga. Shkiet, ka visjaukaka thai persona, ko esam pagaidam satikushi.
Ivars nevareja nociesties, kad E beigs stastit ka tad darbojas tas seifs un tikko, ka vinja pazuda, tad iemetaas baseinaa pretim musu durviim un plunchajas ka mazs berninjsh :D
Protams, es vinjam pievienojos pec 2 min!!!! Wooo!
Pec tam iestajas milziigais bada laiks un aizgajam apskatit + izeest hotelja restoranu tuvak jurai - daljeji pludmalee. Viss briniskiigi garsigs, ko lena gara edam un baudam - gan curry, gan zupu, gan salatus! Paspejam ari iesminet par angliem, kas pasuta frii kartupeljus. Nu, come on, vai tiesham jabrauc uz otru pasaules malu, lai estu to pashu s**u, ko majas? :D Labi, viss! Es sev apsoliju nebut tik nosodosha ka ieprieksheja ieraksta par Bangkokas 2.dienu!! Tomer, drosvien japiekrit, ka gruti katru dienu milet pasauli ar beznosacijumu milestibu? Mums ar Ivaru vel jamacas, un varbut beigas kljusim par muukiem, ne, ko?! Ivars man, piemeram, sodien stasta, ka iepriekseja dzive bijis Buddha ar nosliecem uz kermeniskam baudam, t.sk., alu! Dzheks nebistas vardus! :D es vinam sava dullumaa, protams, ieteicu izlasit Hermanja Hesses gramatu Siddhartha, kas man majas stav un, ka vispirms vinjam jaiet mezha padzivot, lai ta apgalvotu!! :D
Paslaik sezham uz barinja koka izbuves virs smiltiim ar kokteiljiem priekshaa, klausamies juras skanjaas, sienaazhos un  cilveku chalaas. Dzirdams ari mazliet regejs no blakus resorta.
Ritdien mes nedarisim NEKO, tikai peldesimies un darbosimies saulee! Parit varbut iziresim mociti vai tuktuku, bet dzirdejam, ka tuktuks esot nestabilaks par moci! Zinjosim par progresu!! :)
P.s. velak bus bildes un izkropljoto vardu precizs tulkojums uz latvieshu valodu, un garumzimes!! ;)

Lai Jums skaista baltaa ziema - atsutiet kadu bildi, ludzu! Paldies Martinam par Pikoliines bildem!! Mums laikam jasak uztraukties, kur vina gribes dzivot pec pus gada! :D

See you later!!!!
Xxx

3 comments:

  1. P.s. uzzinaju, ka te ir yoga class! Ahhhhh :)))

    ReplyDelete
  2. Iečekoju, ka mūsu datumos Coco Lanta resort pagaidām vēl available!will see!;)
    Tie skati, kas paveras no tā punkta ir daudzkāršs sex!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kur Tu skatījies skatus, ko, miss? ;) bet grūti nepiekrist :D

      Delete